Opplevelser

På Brasøy og i øyriket på Helgelandskysten ligger det mange minnerike opplevelser på lur. Her er noen av tingene du kan gjøre

Opplev Helgeland

På Brasøy og i øyriket på Helgelandskysten ligger det mange minnerike opplevelser på lur. Her er noen av tingene du kan gjøre

Kråkebollen Kafé

Idyllisk kafé med hjemmelaget mat og hyggelig betjening

Brasøy Sjøcamping

Tilbyr utleie av leiligheter, båter, kajakker og annet utstyr.

Nærbutikken

Butikken som har alt! Her finner du dagligvarer, apotekvarer og en koselig kafé. Ofte selges rykende ferske brød og boller.

Havkanten

Restaurant og opplevelser, åpent stort sett hele året! Ligger 4,6 km fra Tanghuset.

Skogsholmen

Idyllisk gjestehus på Skogsholmen, ei øy som ligger mellom Brasøy og Vega. Fint for en dagstur eller overnattingstur med båt eller hurtigbåt.

Skolo

Gammel skole på Seløy som er restaurert til restaurant og overnattingssted. Må oppleves hvis du skal til Herøy!

Etcetera

Etcetra – botaniske utskeielser m.m. er mer enn en blomsterbutikk, det er et eventyrland! Du finner de på Hestøya på Herøy.

Fridykking

Om du bare ønsker å ligge i overflaten for å nyte livet under vann, eller du ønsker å dykke etter vrak, eller drive undervannsjakt – så er Helgeland området for deg! Her kommer du deg ut rett fra land og uten båt.

Sykkelturer

Brasøy og Husvær måler ca 5 km fra ende til ende og har mange fine utstikkere for gode sykkelopplevelser. Du kan også ta med deg sykkel på ferje eller hurtigbåt.

Padling

Kysten av Helgeland er et eldorado for kajakkpadling! Her kommer du tett på både dyr, fisker og fugler. Det er kort mellom øyer og skjær, og du finner deg garantert ei helt egen strand.

Turstier

Det finnes mange fine turstier på Brasøy og Husvær som bare venter på deg!

Lekeplasser og fotballbaner

Det finnes flere lekeplasser på Brasøy og Husvær, med aktiviteter for store og små barn.

Se også Visit Helgeland sine sider for mer info